Μια νεα εποχη για το Ford Service

Καθώς η ζωή μας επιστρέφει στο φυσιολογικό,
είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 
Καθώς η ζωή επιστρέφει σταδιακά στο φυσιολογικό, παρουσιάζουμε μια σειρά υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, όσο εμείς εργαζόμαστε για να μπορέσετε να μετακινηθείτε ξανά. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου σας με ασφάλεια – είμαστε εδώ για να κάνουμε την συντήρηση του Ford σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και πιο εύκολη. 

 
 

 

Παράδοση και παραλαβή στον χώρο σαςΠαράδοση και παραλαβή στον χώρο σας

Με την υπηρεσία “παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας”, μπορούμε να συντηρήσουμε το όχημά σας με ελάχιστη προσωπική επαφή, ενώ εσείς μένετε με ασφάλεια στο σπίτι. Θα κανονίσουμε μια ώρα που σας εξυπηρετεί και στην συνέχεια θα παραλάβουμε το όχημά σας από τον χώρο σας και θα σας το επιστρέψουμε απολυμασμένο, έχοντας ολοκληρώσει την συντήρησή του.  
 

Οικονομική Συντήρηση Ford

Οικονομική Συντήρηση Ford 

Η Οικονομική Συντήρηση Ford σας προσφέρει ελκυστικές προσφορές συντήρησης για όλα τα οχήματα Ford άνω των 5 ετών. Ενώ η ανέπαφη, ψηφιακή και ασφαλής εξυπηρέτησή μας προσφέρει μεγάλη αξία με προστιθέμενη ηρεμία.

 

Διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο

Διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο

Η διαδικτυακή υπηρεσία καταχώρησης ραντεβού είναι ο ευκολότερος τρόπος για να οργανώσετε την επόμενη συντήρηση του οχήματός σας. Απλώς συνδεθείτε στον Ford λογαριασμό σας και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο. Επιλέξτε τον τύπο της υπηρεσίας που χρειάζεστε, μαζί με την ημερομηνία, την ώρα και τον προτιμώμενο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford. 
 

Συμβάλλει στην αποφυγή των συγκρούσεων όταν οδηγείται με χαμηλή ταχύτητα

Φίλτρο Καμπίνας MicronAir® Protect 

Σας προσδίδει προστιθέμενη ηρεμία, ότι ο αέρας που αναπνέετε μέσα στο αυτοκίνητό σας είναι ασφαλής και καθαρός. Διαθέσιμο για μια γκάμα μοντέλων Ford που διαρκώς εμπλουτίζεται, το φίλτρο καμπίνας micronAir® proTect όχι μόνο προστατεύει από τις δυσάρεστες οσμές, αλλά και από επιβλαβείς ουσίες. Ακόμη παρέχει έως και 99,9% προστασία από ιούς.
Η σειρά φίλτρων καμπίνας micronAir® proTect με αντιική επιφανειακή προστασία, μέσω μιας λειτουργικής επίστρωσης φιλτραρίσματος που βασίζεται σε εκχύλισμα φρούτων (ενεργό συστατικό CAS-Nr. 5949-29-1), για χρήση σε συστήματα αερισμού και κλιματισμού. Ασφαλής βακτηριοστατική και μυκητοστατική επιφανειακή προστασία έναντι μιας πλειάδας Gram-θετικών και Gram-αρνητικών βακτηρίων, βλαστομυκήτων και μυκήτων, καθώς και αποδεδειγμένες αντιικές ιδιότητες (ιός γρίπης H1N1 και κορωνοϊός HCoV 229E) κατά ISO 18184.
 
 

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για service ανάλογα την περιοχή που επιθυμείτε:

 
 
 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η πολύτιμη εμπειρία της εταιρίας στα χέρια της δεύτερης γενιάς, δημιούργησε την πιο σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη εισαγωγική αντιπροσωπεία Ford στην Β. Ελλάδα.

Με την ίδια συνέπεια, την ίδια φιλική συμπεριφορά που γνωρίζετε, είμαστε έτοιμοι να σας ξεναγήσουμε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και να συζητήσουμε φιλικά μαζί σας.