Εκτιμηση Ζημιασ Φανοβαφειου

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SMART
Με τη σύγχρονη τεχνολογία της τοπικής βαφής επιδιορθώνονται και εξαφανίζονται φθορές,χτυπήματα και γρατσουνιές του αμαξώματος του αυτοκινήτου.
Η επιδιόρθωση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους, προσφέροντας σας αποτέλεσμα με εργοστασιακές προδιαγραφές σε πολύ χαμηλό κόστος και πάντα με την εγγύηση της Βροχίδης Χατζής AE. 

ΤΟΠΙΚΗ ΒΑΦΗ
 
ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΦΑΝΩΝ
Τα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας έχουν φανάρια από πλαστικό σύμφωνα με την Ευρωπαική οδηγία, το πλαστικό όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πιο ευαίσθητο από το κρύσταλλο στις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να έχουμε φανάρια θαμπά και ταλαιπωρημένα, δημιουργώντας προβλήματα στην νυχτερινή οδήγηση και βέβαια στην αισθητική πλευρά του αυτοκινήτου.
Για να αποφύγουμε το δαπανηρό κόστος της αντικατάστασης των φανών  σας προτείνουμε τον καθαρισμό και το γυάλισμα των φανών μόνο με 15€ το κάθε φανάρι και πάντα  με την  εγγύηση της Βροχίδης – Χατζής ΑΕ

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΑΝΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ
Με εμπειρία  πολλών ετών στο χώρο της αυτοκίνησης , αναλαμβάνουμε την επισκευή οποιασδήποτε ζάντας αλουμινίου.
Με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε την επισκευή, βαφή ζαντών και πάντα με την  εγγύηση της Βροχίδης – Χατζής ΑΕ

 ZANTES

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Η γενική βαφή του αυτοκινήτου έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Βροχίδης — Χατζής Α.Ε. στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Το Αυτοκίνητο είναι ένα Mercedes-Banz W168 A-Class του 2002 και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι STANDOX

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Η πολύτιμη εμπειρία της εταιρίας στα χέρια της δεύτερης γενιάς, δημιούργησε την πιο σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη εισαγωγική αντιπροσωπεία Ford στην Β. Ελλάδα.

Με την ίδια συνέπεια, την ίδια φιλική συμπεριφορά που γνωρίζετε, είμαστε έτοιμοι να σας ξεναγήσουμε στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και να συζητήσουμε φιλικά μαζί σας.